Privattrening i selvforsvar

For deg som ønsker en "personlig trener" i selvforsvar og trygghetstrening

Privat selvforsvarstrener? Hvorfor det?:

Opp gjennom årene med kampsport, selvforsvarskurser og selvforsvarsrettet trening har vi gjentatte ganger hatt kontakt med personer som av ulike årsaker ikke finner seg til rette med vanlig undervisning i en gruppesetting. Når vi snakker om et kurs i selvforsvar eller eventuelt regelmessig trening i emnet, bunner dette som regel i personlige opplevelser – av og til av det vi trygt kan si er ekstrem karakter.

Et selvforsvarskurs og tilsvarende i en privat setting kan også være egnet for individer som rett og slett ønsker rask fremgang og direkte, personlig oppfølging. Dette kan naturligvis være i tillegg til regulær kursing eller trening i grupper.

Hva kan PT-trening i selvforsvar inneholde:

For kvinner/jenter, vil det normalt være mye av de samme tingene som tas opp i et selvforsvarskurs for kvinner, som det å sette tydelige grenser, komme seg fri fra grep, forsvare seg i liggende posisjon osv. Uansett vil innhold, så vel som fremdrift, bli nøye styrt i samsvar med den enkeltes ønsker, behov, opplevelse av av kontroll og mestring, komfort, ubehag osv.

Tiltak med en personlig «selvforsvarscoach» for menn gjennomføres i all hovedsak på samme måte, med de samme tingene. Fremdriftsform og innhold styres av ønsker, behov og personlige rammer.

Hva dette ikke er:

Det er helt sentralt å forstå et vi ikke er psykologer eller andre, tilsvarende fagpersoner – vi har ikke anledning til å «behandle» eller blande oss inn i personers liv. Vårt mål er, i samråd med den enkelte (og enkelte ganger den enkeltes foresatte), å tilby noen selvforsvarsteknikker og -strategier som forhåpentligvis kan bidra til å gi en økt opplevelse av mestring og kontroll på kortere og lengre sikt.

Viktig praktisk informasjon:

For å få utbytte av denne typen trening, må den enkelte ha med en makker/partner å trene teknikker med. Unntak kan gjøres i helt særskilte tilfeller – noe som må forhåndsavtales. Når det gjelder priser for denne spesialtjenesten, er dette noe som avtales fra tilfelle til tilfelle. Det er også viktig å legge merke til at vi trenger godkjenning fra foresatte dersom den som benytter tjenesten ikke er myndig.

Ta kontakt:

Vår erfarne kursholder Merethe Bakken vil besvare henvendelser ang. jenter/kvinner. Bruk skjemaet nedenfor til å kontakte oss i dag! Du finner mer kontaktinformasjon – inkludert telefon på vår kontaktside her.

10 enkle tips

(Kommer snart)
Motta vårt uforpliktende informasjonsskriv på e-post i dag:
"10 enkle tips om selvforsvar og selvforsvarstrening".
Grunnleggende, informativt og funksjonelt, sendt direkte til deg!

Kontakt oss her:

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud om privattrening i selvforsvar, eller ganske enkelt for å vite mer om rammene for et slikt opplegg. Vi ringer selvsagt hvis det skulle passe best.
Evt. gå til vår kontaktside her.

Om våre tjenester:

Foredrag

Klikk her for å lese mer om nyttige foredrag i selvforsvar, trygghetsarbeid og konflikthåndtering. Dette kan tilbys til klubber, lag, foreninger og bedrifter.

Privattrening

Trenger du eller en av dine nærmeste en mer privat hjelp til å lære metoder til å takle vold og konflikter. Vennligst klikk her for mer informasjon.

Grupper

Vi avholder interne opplæringer for grupper, lag og foreninger i selvforsvar og personlig sikkerhet. Les mer om innhold, gruppestørrelser m.m. her!

Kvinnekurser

Egne kvinne-/jentekurser avoldes med jevne mellomrum for større og mindre grupper, lokalt eller sentralt. Gå hit for å få mer informasjon om dette.

Spesialkurser

Vi har dyktige instruktører med erfaring i å holde opplæring og kurser for utsatte og sårbare grupper og enkeltindivider. Her er mer informasjon.

Åpne kurser

Åpne grunnkurser og påbygging i FightSafe holdes med jevne mellomrom. Du kan finne ut mer om dette tibudet her.

Yrkeskurser

Det er mange yrkesutøvere som opplever vold, trusler, trakassering etc. på jobb. Klikk her for  å lese mer om hva vi kan tilby av yrkesrettet opplæring.

Klubber

Det har vært avholdt treninger og opplæring i selvforsvar for en rekke klubber (kampsport primært) gjennom årene. Klikk her for mer informasjon.

Nettbasert læring

I dag kan mye læres på nett, herunder naturligvis også deler av det som gir kunnskap om vold, selvforsvar og trygghet. Nysgjerring? Gå hit.

Ta kontakt med oss på Facebook!

FighSafe Selvforsvarskurs har naturligvis sin egen side på Facebook, og vi vil gjerne få invitere deg over i dag. Her finner du ting som eventer (kommende kurser), nyhetsartikler, oppdateringer, analyser, kommentarer med mer.

Facebook