Kontakt oss her

Ta kontakt for mer informasjon om kurser, treninger m.m!

Forslag, kommentarer, ønsker?:

Det kan kanskje være at din situasjon på jobb, på reise, på ferie eller i hverdagen ellers, ikke omfattes av de tjenester og programmer vi beskriver her. Hvis det skulle være tilfellet, så er vi naturligvis åpne for å forsøke å finne frem til andre løsninger som er bedre tilpasset deg og dine.

Er det ellers noe som er uklart i forhold til de ulike kursene og selvforsvarstjenestene vi utfører, så står vi til tjeneste for å avklare ting nærmere. Det samme gjelder priser og andre ting du naturligvis måtte ønske å avklare – ta kontakt!

Telefon:

Dersom du ønsker, kan du også kontakte oss direkte på telefon:
– Torbjørn Arntsen: Tlf. 936 55 285
– Merethe Bakken: Tlf. 932 84 505
Vennligst legg igjen beskjed ved ubesvart anrop – vi ringer deg tilbake ved første anledning.

Ta kontakt:

Det enkleste er normalt å sende oss en rask beskjed via e-post. Legg ved så mye informasjon som du finner nødvendig, og anvend skjemaet nedenfor til å kontakte oss i dag!

Kontaktskjema:

Ta kontakt med oss i dag dersom du ønsker mer informasjon om ett av våre forelesnings-, trenings- eller kurstilbud innen selvforsvar og trygghet.
Vi ringer deg selvsagt hvis det skulle passe best.

Ju Jitsu Norge/Oslo Ju Jitsuklubb:

Våre regelmessige treninger i Oslo-området innen kampsport/selvforsvar skjer i Oslo Ju Jitsuklubb – OJJK. Denne enheten trener systemet Ju Jitsu Norge – JJN. Vi avholder også tidvis FightSafe kurser og treninger her.
Vi vil sette pris på om du tar en tur innom for å kikke eller for å slå av en prat en prat dersom du er i nærheten. Klubben leier lokaliteter hos Gym Ila, og det er bare å henvende deg i resepsjonen :-)

Ju Jitsu Norge/OJJK v/Gym Ila i Oslo

Henvend deg i resepsjonen på Gym Ila!

Ta kontakt med oss på Facebook!

FighSafe Selvforsvarskurs har naturligvis sin egen side på Facebook, og vi vil gjerne få invitere deg over i dag. Her finner du ting som eventer (kommende kurser), nyhetsartikler, oppdateringer, analyser, kommentarer med mer.

Facebook

10 enkle tips

(Kommer snart)
Motta vårt uforpliktende informasjonsskriv på e-post i dag:
"10 enkle tips om selvforsvar og selvforsvarstrening".
Grunnleggende, informativt og funksjonelt, sendt direkte til deg!

Om våre tjenester:

Foredrag

Klikk her for å lese mer om nyttige foredrag i selvforsvar, trygghetsarbeid og konflikthåndtering. Dette kan tilbys til klubber, lag, foreninger og bedrifter.

Privattrening

Trenger du eller en av dine nærmeste en mer privat hjelp til å lære metoder til å takle vold og konflikter. Vennligst klikk her for mer informasjon.

Grupper

Vi avholder interne opplæringer for grupper, lag og foreninger i selvforsvar og personlig sikkerhet. Les mer om innhold, gruppestørrelser m.m. her!

Kvinnekurser

Egne kvinne-/jentekurser avoldes med jevne mellomrum for større og mindre grupper, lokalt eller sentralt. Gå hit for å få mer informasjon om dette.

Spesialkurser

Vi har dyktige instruktører med erfaring i å holde opplæring og kurser for utsatte og sårbare grupper og enkeltindivider. Her er mer informasjon.

Åpne kurser

Åpne grunnkurser og påbygging i FightSafe holdes med jevne mellomrom. Du kan finne ut mer om dette tibudet her.

Yrkeskurser

Det er mange yrkesutøvere som opplever vold, trusler, trakassering etc. på jobb. Klikk her for  å lese mer om hva vi kan tilby av yrkesrettet opplæring.

Klubber

Det har vært avholdt treninger og opplæring i selvforsvar for en rekke klubber (kampsport primært) gjennom årene. Klikk her for mer informasjon.

Nettbasert læring

I dag kan mye læres på nett, herunder naturligvis også deler av det som gir kunnskap om vold, selvforsvar og trygghet. Nysgjerring? Gå hit.